Enthos Jeugd

overons1Enthos heeft op de vrijdagavond alleen jeugdleden. Er wordt gebadmintond op vrijdagavond van 18.30-20.00 uur in de hele zaal in Op Moer. Op tijd komen is belangrijk, want we beginnen altijd met een gezamenlijke warming-up! We badmintonnen met een ‘afhangsysteem’ met daarbij een tijdklok. Zo zorgen we voor meer spelen met elkaar (en niet altijd met dezelfde). Er wordt getraind in 2 trainingsgroepen, aangepast aan het eigen niveau. Elke groep traint een half uur, om zo alle ‘fijne kneepjes’ van de sport onder de knie te krijgen. Bij deze groepen worden ook onderlinge wedstrijden gespeeld (clubkampioenschappen).

Elk seizoen organiseren we ook 3 onderlinge toernooien. Elk seizoen eindigen we met een BBQ en een ouder-kindtoernooi. Allemaal erg leuk!

Enthos van 6 jaar tot 80 jaar

overons2Op de vrijdag avonsd spelen de Jeugd en volwassen in 1 zaal maar op verschillende speelvelden  Inmiddels zijn we met een leden antal tot 20 leden jaar, die met elkaar van 18.30 – 20.00 uur een shuttletje slaan. Het niveau is verschillend, maar is recreatief en vooral sportief en erg gezellig! Er kan bij een volle veld bezetting met een afhangsysteem worden gespeeld met zodat iedereen met elkaar speelt en niet de hele avond met dezelfde. Ook wordt er 2 keer per jaar een onderling toernooi georganiseerd waarbij niet om de prijzen maar om de eer wordt gestreden .